KayıtGiriÅŸ       

Loading

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 1 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Melekler Korusun 36. Bölüm Özeti, Yorumları ve Sohbetler
MesajGönderilme zamanı: 25 Oca 2010 03:44 
mod

Melekler Korusun 36. Bölüm Özeti

İpek’in kapısına dayanan Birol ve Fırat, içeri girmeyi başarır. Ancak Esin’i bulamazlar! Çünkü evdekiler Birollar’a büyük bir oyun oynar. Yaşananlar, en çok Barış ve İpek’in ilişkisine zarar verir.

Yaşadığı gerilimle fenalaşan Esin’in, bebeğini kaybetme riski vardır. Acilen doktora gitmesi gerekir ancak Fırat kapıda nöbettedir. Fırat’ı atlatması için Esin’e Melek yardım eder.

Eylül’ün Birollar’a yardım ettiğini anlayan Esin, intikam almak için hiç ummadığı bir anda Eylül’ün karşısına çıkarak, onu tehdit eder.

İpek, Esin’in evde kalması için ev arkadaşlarıyla büyük bir anlaşma yapar ancak sürpriz bir konuğun gelişi, her şeyi değiştirir.

Melek, Kehribar’ı huzurevinden çıkarmak için elindeki son kozları oynarken, Kehribar şaşırtıcı bir karar verir.

Deniz’in Amerika’ya gitme kararı, Özgür’le ayrılmalarına sebep olur. Deniz’i evden kovan Özgür, Birol yüzünden kendi evinden kovulur!

Birol, Erkan’ın Esin’in eski sevgilisi olduğunu anlar ve iyice kendini kaybeder. Esin’i bulmak için Özgür’ü rehin alır. Özgür’ü kurtarmak için Erkan’ın evine gelen Esin’in itirafları ortalığı birbirine katar!

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 1 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Kayıtlı kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Aranacak:
GeçiÅŸ yap:  
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

Copyright © 2009 tek link oyun indir, sistem gereksinimleri | Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group | Design by: Talihim Yok |

tek link oyunlar