KayıtGiriÅŸ       

Loading

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 1 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Adanalı 42. Bölüm Özeti
MesajGönderilme zamanı: 25 Oca 2010 03:33 
mod

Macera Devam Ediyor
Adanalı kızını, Maraz Ali de oğlunu kurtarma peşindedir. Mobese kameralarının yardımıyla Sofia’nın yeri tespit edilince, Adanalı hemen harekete geçer. Bir yandan da Maraz Ali’den şüphelendiği için Maria’yı, Maraz Ali ve İdil’in peşine takar. Maraz Ali yaptığı planı hemen uygulamaya geçirmek istemektedir. Nevzat Müdür’ün verdiği Merkez Bankasını koruma görevi bu planı engelleyecek mi, yoksa Maraz Ali ve ekibinin ekmeğine yağ mı sürecektir? Maraz ali oğlunu kurtarmak için girdiği bu yolda Adanalı engeline takılır. Şimdi seçim yapma sırası Maraz Ali’dedir. Biricik oğlu Küçük Ali mi, yoksa çocukluk arkadaşı, kan kardeşi Adanalı mı ?

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 1 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Kayıtlı kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Aranacak:
GeçiÅŸ yap:  
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

Copyright © 2009 tek link oyun indir, sistem gereksinimleri | Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group | Design by: Talihim Yok |

tek link oyunlar